Så hittar du bra spelsajter

Det finns en hel uppsjö med spelsajter att välja mellan, vilket kan göra det komplicerat för dig som spelare att hitta rätt. Det finns så många alternativ att välja mellan att det kan vara svårt att veta var man ska börja leta. Allt från utbudet av sporter och marknader till oddssättning, sajtens design och tillgängliga kampanjerbjudanden varierar mellan de olika sajterna.

För att förenkla för dig har vi på RiskfriaPengar.se recenserat ungefär ett femtiotal av de allra bästa spelbolagen på nätet. Vi jämför också de bonusar som de olika bettingsidorna har att erbjuda. Genom att spela hos någon av de bettingsidor som vi rekommenderar, kan du därmed själv slippa söka efter dessa och försäkra dig om att du spelar hos rekorderliga spelbolag.

RiskfriaPengar.se bettingsidor
Ett urval av de bettingsidor vi rekommenderar

Större bettingsidor eller mer nischade sajter?

Det finns som sagt många webbplatser där du kan betta på sport. Vissa av dessa bettingsidor utgör dessutom en del av en större sajt där du även kan spela på casino. En del av dessa större spelsajter är kända för de flesta spelare och har skapat sig ett rykte på marknaden. Många spelare känner sig mer bekväma att spela på dessa sajter eftersom de känns mer etablerade och pålitliga.

Några exempel på större bettingsidor är Betfair, LeoVegas och Bethard.

Å andra sidan finns det också en del mindre bettingsidor som helt och hållet specialiserar sig på betting. Dessa tillhandahåller inga andra slags spel men blir allt mer ovanliga och ör därmed också svårare att hitta. Vissa spelare spelar hellre på dessa nischade sajter, då de som spelare känner att de lättare kan knyta an till sajten och förlita sig på deras specialistkunskaper.

Oavsett vilken slags bettingsida du väljer att spela på, är det dock viktigt att du kontrollerar att den är licensierad. Av bland annat skattetekniska skäl kan det också vara värt att ta reda på vilket lands myndighet som har utfärdat licensen.

Genom att använda dig av de sajter vi rekommenderar, maximerar du dock sannolikheten för att du kommer få en utmärkt spelupplevelse!