Betting utan konto

Allt fler blir de sajter som ploppar upp på nätet och gör det möjligt för sina användare att ägna sig åt betting utan registrering av ett konto. På dessa bettingsajter kan du göra insättningar via Trustly och bekräfta din identitet med BankID. På denna sida informerar vi om hur detta fungerar och hur du går tillväga för att betta utan konto.

Med hjälp av denna information kan du spela på odds utan att behöva registrera ett konto och ange privat information såsom telefonnummer, postadress eller e-postadress. Du gör din insättning via din bank och kan därefter börja betta, och när du sedan gör en utbetalning behöver du inte vänta mer än några minuter innan pengarna finns tillgängliga på ditt konto!

Nedan finner du alla spelsajter som erbjuder ”betting utan konto”

Spelbolag
Insättningsbonus
Omsättningskrav
Minsta odds
 
 
Speedy Bet
Insättningsbonus
⚡200% upp till 1000 kr⚡
Omsättningskrav
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se.
Minsta odds
1.01
LuckyCasino
Insättningsbonus
⚽ 250 kr
Omsättningskrav
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se.
Minsta odds
1.01

Betta utan registrering med BankID

betting utan kontoDet du behöver för att kunna spela utan registrering är en sajt som tillhandahåller betting utan konto samt vanligtvis ett BankID. Det finns generellt sett fler än en metod för verifiering att välja mellan när man gör en insättning eller utbetalning via Trustly, men BankID och mobilt BankID är de vanligaste metoderna. Ibland kan du även verifiera dig med hjälp av bankdosan till din internetbank eller liknande. Inte sällan är just Trustly den enda betalningsmetod som erbjuds på de sajter där du kan betta utan registering.

Om du av händelse ännu inte har skaffat ett BankID, kan du snabbt och enkelt göra detta via din bank. Ett BankID är på många sätt den elektroniska motsvarigheten till ett ID-kort eller pass, och för att skaffa ett sådant loggar du in på din internetbank och letar upp BankID i menyn (eller googlar på det). Vi kan varmt rekommendera dig som idag inte har ett BankID eller mobilt BankID att skaffa det; det kommer inte bara väl till användning när du ägnar dig åt betting utan konto på nätet, utan det kan även användas till att bland annat verifiera din identitet på olika myndigheters webbplatser.

Så spelar du utan konto

När du har skaffat ett BankID är den efterföljande processen väldigt enkel: Du väljer helt enkelt en av de bettingsajter som vi listar på denna sida och klickar dig vidare till denna. Väl framme på spelbolagets sajt väljer du alternativet “Spela direkt” (denna text kan skilja sig något åt mellan olika sajter) och identifierar dig med hjälp av BankID. Du gör därefter en insättning via Trustly och kan sedan börja spela på en gång!

De pengar som du sätter in överförs ögonblickligen till det osynliga spelkonto som nu har skapats. Om du tidigare tyckte det gick snabbt och var enkelt att komma igång och spela på en bettingsajt, kan det knappt jämföras mot den hastighet och lätthet med vilken du numera kan spela utan registrering. Om du har tur – eller skicklighet – nog att vinna, gör du slutligen ett uttag via Trustly och får tillgång till pengarna på ditt bankkonto inom loppet av några minuter!

Fördelar med bettingsidor utan konto

Dessa är de främsta fördelarna med att betta utan registrering:

  • Du behöver inte registrera ett konto utan kan genast börja spela
  • Vid uttag är pengarna dig tillhanda på ditt bankkonto inom cirka 5 minuter
  • Då du loggar in med hjälp av BankID behöver du inte lägga ett lösenord på minnet
  • Du slipper skicka in dokument och andra uppgifter till bettingsajten

Ingen registrering

När du bettar utan konto slipper du registrera dig. Då du inte behöver ange din privata information utan helt sonika hoppar över hela registreringsprocessen, kan du snabbt komma igång och börja spela. Bettingsajten vet tack vare sin integrering med BankID vem du är och mer än denna metod krävs inte för att du ska kunna betta och känna dig trygg med de överföringar av pengar du gör.

Snabba uttag (och insättningar)

Vid insättningar och uttag via Trustly räcker det med BankID som metod för legitimering. Det bästa med denna betalningsmetod är dock det faktum att vinsten då du gör uttag klirrar in på ditt bankkonto inom bara några minuter. Det har ingen betydelse vilken tid på dygnet du gör uttag eller huruvida det är bankdag eller ej, så fort du är redo att casha hem din vinst klickar du bara på “ta ut pengar” och verifierar dig sedan med ditt BankID eller med din bankdosa!

Inget lösenord att komma ihåg

Du kanske är registrerad hos flera olika bettingsajter, möjligtvis även med olika inloggningsuppgifter? Detta är inget bekymmer när du spelar utan konto; du behöver inte ange något användarnamn och lösenord för att logga in, utan allt du behöver för att få åtkomst till ditt spelkonto är ditt personnummer och ditt BankID. Den tid då du behövde minnas många och krångliga lösenord för att kunna spela är förbi!

Inga dokument att skicka in

Många spelare drar sig för att dela sin privata information med bettingsajter. Det kan till exempel handla om att du ombes ladda ner kopior på dina ID-handlingar eller ange namn och e-postadress. Därför har många spelsajter nu börjat erbjuda betting utan konto. Vill du spela och ha roligt men samtidigt värna din integritet är betting utan registrering alternativet för dig!

Sammanfattning av betting utan registrering

För att sammanfatta det hela, fungerar betting utan konto på det stora hela på samma sätt som traditionell betting på nätet. När det kommer till själva spelandet finns det det facto inga som helst skillnader. Det kan däremot vara bra att känna till att de sajter som låter dig spela utan registrering generellt sett erbjuder något mindre lukrativa insättningsbonusar, samt att de ofta saknar lojalitetsprogram för de spelare som väljer att spela utan konto. Detta är samtidigt de enda nackdelarna.

Fördelarna har förstås främst att göra med snabbhet och enkelhet, men det är också så att många spelare ogärna delar med sig av sina personliga och ofta känsliga uppgifter till bettingsajter. Detta då man bland annat vill undvika att överösas med reklam i sin mejlbox eller utsättas för spam via SMS.