Intertops

Intertops är ett spelbolag som har några år på nacken, då det introducerades på marknaden så tidigt som 1983. Sedan dess har förstås världen av sportsbetting förändrats en hel del. 1996 förändrade Intertops branschen genom att bli den första bettingsajten att tillhandahålla spel på nätet. Sedan dess har spelbolaget sett det som sin uppgift att erbjuda sina spelare en tjänst av högsta kvalitet, och nu har man alltså mer än 20 års erfarenhet av branschen och en hel uppsjö med nöjda kunder.

Så hur skiljer sig egentligen Intertops åt från sina konkurrenter? Ett hänseende där detta spelbolag sticker ut från mängden är det flertalet välkomstbonusar du som nya spelare kan välja mellan (läs mer om dessa nedan). Bonusar är dock inte det enda som Intertops har att komma med. På deras användarvänliga webbplats är det enkelt att göra insättningar och uttag, då de accepterar alla kända kredit- och kontokort såsom VISA, MasterCard och American Express. Intertops visar även att man inte bara har en rik historia utan också är aktuella idag, genom att acceptera uttag och insättningar i Bitcoin – den senaste trenden som utmärker sig bland spelsajter på nätet.

Sammantaget är det svårt att hitta en bättre spelsajt än denna. De har lång erfarenhet, ett gott rykte och brukar vanligtvis vara snabba med att betala ut pengar. Här grottar vi ner oss i detta spelbolag och försöker ge dig en bra och nyanserad bild av detta.

Bonusar

Som spelare hos Intertops har du flera valmöjligheter när du öppnar ett nytt konto och ska ta del av en välkomstbonus. Beroende på hur mycket pengar du har tänkt sätta in på ditt spelkonto kan du välja mellan 3 olika bonusar genom att ange respektive kampanjkod:

  • ROOKIE200 ger dig 200% bonus upp till $50 med 8x omsättningskrav.
  • ROOKIE100 ger 100% bonus upp till $100 med 6x omsättningskrav.
  • ROOKIE50 ger 50% bonus upp till $200 med 4x omsättningskrav.

Det som skiljer de olika erbjudandena åt är alltså att du får en lägre procentuell bonus ju högre bonussumma du väljer, men samtidigt ett lägre omsättningskrav. Du behöver därför göra en avvägning och välja en bonus med ett omsättningskrav som du känner dig bekväm med, men där du samtidigt får ett bonusbelopp som ger dig möjlighet att vinna stort.

Spelutbud

På daglig basis erbjuder Intertops spel på över 4 000 marknader, så det finns verkligen någonting för alla hos detta spelbolag. Här erbjuds du möjligheten att spela på amerikansk fotboll, baseboll, basket, boxning och kampsport, cricket, dart, golf, handboll, hästkapplöpning, ishockey, motorsport, rugby, fotboll, tennis, volleyboll och ett antal andra sporter och evenemang.

Hos Intertops kan du även spela på pågående matcher i avdelningen för livebetting. Detta ger dig möjligheten att avvakta och se hur ett sportevenemang utvecklar sig innan du spelar på det.

Ett varierat spelutbud är dock inte den enda positiva aspekten med detta spelbolag. Det är istället det flertalet spelmöjligheter som erbjuds som särskiljer dem från övriga aktörer på marknaden. Dessa inkluderar bland annat de lägsta minsta insatserna på nätet samt väl tilltagna övre gränser för att tillgodose även storspelares behov.

Mobilvänlighet

Intertops tillhandahåller en utomordentligt god upplevelse även på mobila enheter. Faktum är att spelbolagets mobilanpassade sajt är en av de bättre på marknaden. Intertops var inte bara först med att erbjuda betting på nätet 1996, utan lanserade även den första mobila bettingsajten år 2000. Detta säger en hel del om spelbolagets innovativitet.

För att besöka intertops mobilvänliga sajt knappar du helt enkelt in spelbolagets webbadress. Sajten kommer då per automatik att anpassas till din mobila enhets skärmyta.

Support

Intertops skulle förmodligen inte kunna verka i branschen i drygt 20 års tid utan att ha en utmärkt kundtjänst. Spelbolagets supportteam kan vara ett av de bättre på marknaden. Du kan välja mellan att kontakta den engelskspråkiga supporten via e-post, telefon, chatt eller Skype.

Betalningsalternativ samt uttag

Intertops har en relativt stor lista över de betalningsalternativ som man erbjuder spelare runt om i världen. Denna lista inkluderar följande metoder för insättningar och uttag: Visa, MasterCard, American Express, Neteller, Skrill, Bitcoin, Sofort, ecoPayz, Money Global, Paysafe och CashDirect.

Bitcoin är ett betalningsalternativ som Intertops sedan december 2015 accepterar. Såväl insättningar som uttag i den digitala kryptovalutan är avgiftsfria. Du kan som mest sätta in 2 500 dollar på ditt spelkonto med hjälp av Bitcoin, och samma siffra är även den högsta tillåtna summa du kan ta ut i valutan. Uttag i Bitcoin hanteras inom 48 timmar.