SuperLenny

Registrera dig hos SuperLenny!
18+ | regler & villkor gäller | spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Den första frågan du ställer dig innan du klickar dig vidare till SuperLenny är förstås vem den där Lenny egentligen är? I den fabel som presenteras på hemsidan framstår han som alldeles fantastisk! Lenny är en person man vill känna. Han besöker alla stora sportevent och är en generös person, men i själva verket rör det sig förstås om en fiktiv karaktär. Lenny är dock en utmärkt maskot för spelsajten SuperLenny, vilken för övrigt drivs av det Maltabaserade bolaget Betit Operations Ltd.

SuperLenny regleras av Malta Gaming Authority och UK Gambling Commission. Som svensk spelar du under maltesisk licens, vilket innebär att eventuella vinster alltid är skattefria. Från det första ögonblick då du landar på sajten är det uppenbart att detta inte är vilken spelsajt som helst – SuperLenny framstår som en väldigt seriös aktör, inte minst tack vare den nivå av omsorg som designteamet har lagt ner på webbplatsen. Den layout som används är förvisso väldigt vanligt förekommande på spelsajter, så du kommer genast känna dig som hemma, men på SuperLenny har man tagit hela webbdesignen till en ny nivå.

De tre menyval som sannolikt är mest intressant för dig som besöker sajten för att betta på sport är: odds, liveodds och kampanjer. Vi börjar med att titta närmare på vad som döljer sig bakom den sistnämnda fliken.

Bonus

Hos SuperLenny erbjuds du i skrivande 100% bonus upp till 500 kr i välkomstbonus. Det betyder att du får 100 kr extra att spela för, eller för den delen 500 kr i bonus om du sätter in en femhundring. Detta är förstås ett utmärkt erbjudande som likt andra bonusar kommer med vissa villkor:

  • Din bonus behöver omsättas 8 gånger på spel med ett odds om 2.00 eller högre.
  • Omsättningskravet måste uppfyllas inom 30 dagar från att du aktiverat din bonus.
  • Efter 30 dagar kommer eventuella återstående bonuspengar att gå förlorade.

Fullständiga villkor för erbjudandet finner du på SuperLennys kampanjsida.

Spelutbud

SuperLenny tillhandahåller odds och liveodds på fler än 25 olika sporter. Bredvid varje sport i listan finner du en siffra, vilken visar hur många spelmöjligheter som finns tillgängliga för varje enskild sport. Fotboll är förstås den överlägset mest populära sporten att betta på och har därför flest marknader – i skrivande stund över 10 000 st. SuperLenny erbjuder även många möjligheter till betting på ishockey, tennis, basket, amerikansk fotboll, e-sport baseball och rugby.

Mobilvänlighet

SuperLennys webbplats är till fullo anpassad för mobila enheter. Genom att surfa in på sajten från din mobiltelefon eller surfplatta får du tillgång till alla de funktioner som desktopversionen av sajten har att erbjuda; du kan öppna konto, logga in, överföra pengar och lägga spel precis som vanligt.

Support

SuperLennys webbplats finns tillgänglig på flera språk, bland annat svenska, och du erbjuds även support på detta språk. Du kan kontakta sajtens kundtjänst via e-post (support-se@superlenny.com) eller chatt. Chattfunktionen snabbar förstås på supportprocessen och gör det enklare att förmedla information mellan parterna. SuperLennys kundtjänst har öppet dygnet runt, 7 dagar i veckan.

Betalningsalternativ samt uttag

Som kund hos SuperLenny kan du sätta in pengar på ditt spelkonto med hjälp av följande betalningsalternativ: Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, Zimpler, Trustly och Paysafecard.