Vanliga frågor och svar

1. Jag vann matchen hos spelbolaget och har nu mycket pengar där men har inte uppfyllt bonuskravet, vad gör jag nu?

Lugn, du börjar bara om, hittar ett nytt lämpligt spel och lägger det på hela summan du har hos spelbolaget. Är du nära att omsätta bonusen så letar du upp ett spel med låga odds, så chansen ökar att du vinner hos spelbolaget, där du sedan kan ta ut dem. Är du långt ifrån att uppfylla bonuskravet så leta efter höga odds så att du istället vinner över pengarna till Betfair.

2. Jag har uppfyllt bonuskravet hos spelsidan, vad gör jag nu?

Grattis! Nu är pengarna fria att ta. Oftast måste du ta ut pengarna på samma sätt som du satte in dom på. Detta varierar beroende på vilken metod du väljer. Skrill eller Trustly brukar vara snabbast. Sätt sedan in pengarna hos nästa spelbolag för att skörda ytterligare bonusar.

3. Spelbolaget hör av sig och frågar efter legitimation och en bild på en räkning, är detta normalt?

Detta är en helt normal procedur för att motverka penningtvätt som spelbolagen följer. Ladda upp en bild på ditt id/körkort och en räkning så kommer du få lov att ta ut dina pengar. Mobilräkning kan i vissa fall nekas.

4. Jag kan inte skicka pengar via Skrill och har fått ett mail om att mitt konto är temporärt låst, vad är detta?

Du har omsatt så mycket pengar att Skrill nu vill att du identifierar dig. Hur man gör detta finns det mer information om i de mail Skrill skickar ut eller på hjälpsidorna inne på ditt Skrillkonto.

5. Jag har nu spelat på alla sidor och tagit ut alla pengarna, vad gör jag nu?

Om du inte är nöjd än så vänta lite så kommer du få mail från spelbolagen med nya erbjudande om bonusar. Eventuellt kan du hjälpa en familjemedlem eller vän att komma igång. Kom ihåg att om du själv spelar i någon annans namn bryter mot spelbolagens villkor så detta bör du undvika.