Legolas.bet

Legolas.bet är en relativt ny spelsajt som regleras av Malta Gaming Authority (MGA) och har ett stort fokus på svensk travsport. När det kommer till utbudet för just trav är detta ordentligt eftersatt (eller rent av obefintligt) hos många spelbolag. Det finns faktiskt bara ett fåtal spelsajter som erbjuder sina medlemmar möjligheten att betta på svenskt trav och där ligger Legolas.bet onekligen i framkant.

Sedan Aktiebolaget Trav och Galopp (ATG) grundades 1974 har ATG dominerat den svenska travmarknaden. Alla marknader mår dock bra av lite konkurrens, vilket Legolas.bet har tagit fasta på och lanserat en utmanare till ATG värd namnet. För att konkurrera med sin jätte till konkurrent har Legolas.bet tagit fram en utomordentlig webbplats där man erbjuder högre odds än det delvis statligt ägda ATG.
Den användarvänliga och moderna hemsidan finns tillgänglig på såväl svenska som engelska. Till skillnad från vissa andra spelsajter har Legolas.bet valt en mer stilren design. På webbplatsen är det lätt att snabbt förflytta sig mellan sajtens olika sektioner för att bland annat ta del av nyheter och resultat. De två flikar som är mest intressanta för dig som vill betta på trav eller sport är de två första i huvudmenyn: TRAV och SPORTS.

Bonusar

Menyalternativet ERBJUDANDEN tar dig till Legolas.bets kampanjerbjudanden. Där finner du bland annat en välkomstbonus för sport i form av ett erbjudande som ger 100% bonus upp till 1 000 kr. Det lägsta bonusbelopp du kan få är 100 kr, vilket du alltså får om du gör en första insättning om 100 kr. För att utnyttja bonuserbjudandet till max sätter du helt sonika in en tusing på ditt spelkonto.
På spelbolagets kampanjsida finner du även andra intressanta bonusar, såsom casinobonusar och en reloadbonus som likt välkomstbonusen ger dig 100% bonus upp till 1 000 kr.

Spelutbud

Legolas.bet fokuserar i huvudsak på trav. Här kan du spela Pick76 och andra travspel som involverar de travlopp som med jämna mellanrum går av stapeln på travbanor runt om i landet. Legolas.bet har även en egen version av dagens dubbel, kallad D2, samt en spelform som går under namnet Vinnare.
När det kommer till sportsbetting ger Legolas.bet dig tre alternativ: pre-match, in-play och Match10. Det sistnämnda alternativet liknar Stryktipset och ger dig en kupong innehållande 10 matcher att betta på. In-play innebär att du bettar direkt på de sportevenemang som finns att välja mellan, d.v.s. livebetting. Och pre-match ger dig ett urval av klassiska oddsspel där du spelar på matcher innan de startar.
Bland de sporter du kan betta på återfinns bland annat fotboll, tennis, basket, volleyboll, ishockey, handboll, boxning, baseball, MMA/UFC, motorsport och e-sport. Här finns med andra ord någonting för de flesta, inte minst för travälskare!

Mobilvänlighet

Genom att i din mobila webbläsare besöka Legolas.bet förflyttas du till spelbolagets mobilvänliga webbplats. Mobilsajten fungerar riktigt bra, är stilren och saknar komplexa element som resulterar i en försämrad spelupplevelse. Den är framför allt väldigt snabb och lättanvänd. Mobilsajten är precis som desktopversionen av webbplatsen översatt till både engelska och svenska.
Legolas.bets mobilsajt är kompatibel med alla slags mobila enheter, allt du behöver för att få tillgång till den är en internetuppkoppling. Du har tillgång till samma funktioner och spelutbud i mobilen eller surfplattan som på din dator, och med några enkla knapptryckningar kan du få support i spelbolagets livechatt eller spela på trav och sport.

Support

Via den knapp som är belägen nere i högra hörnet på webbplatsen kan du starta chattfunktionen. Där kan du chatta direkt med Legolas.bets supportmedarbetare. Du kan även besöka supportsidan genom att klicka dig fram i menyn. Väl där kan du bland annat läsa svar på vanliga frågor eller öppna chatten därifrån.

Betalningsalternativ samt uttag

Betalningsalternativen hos Legolas.bet går att räkna på ena handens fingrar då de är begränsade till följande alternativ: banköverföring, de bägge konto-/kreditkorten Visa och Mastercard samt Trustly.