Toto2

Toto2 ägs av Bethard Group Limited och regleras av Malta Gaming Authority. Denna spelsajt grundades av svenskar med en stor förkärlek till betting och sport. Här kan du spela på svenskt trav samt på odds, liveodds och casino. I den sportsbook som Toto2 stoltserar med finner du några av de bästa oddsen på sportevenemang runtom i världen, och du kan även spela live på en rad olika marknader.

Bonus

Har du tänkt öppna konto hos Toto 2? Grattis, som ny medlem på sajten erbjuds du en generös välkomstbonus! Du får 100% bonus upp till 500 kr på din första insättning. Bonusen kan du använda till att betta såväl på förhand som på liveodds.

Bonusen gäller vid insättning om 100 till 500 kr, och omsättningskravet för bonusen är 7 gånger pengarna. Du behöver omsätta din bonus till spel med odds om 1.85 eller högre. Fullständiga villkor för bonusen hittar du på spelbolagets webbplats.

För att hämta din bonus behöver du skapa och aktivera ett konto och därefter göra en första insättning. I samband med insättningen väljer du SPORTBONUS. Din bonus kommer omedelbart att aktiveras på ditt konto.

Spelutbud

Några av de mest populära evenemangen hos Toto2 är i skrivande stund fotbolls-VM och VM i formel-1, men utöver fotboll och motorsport kan du även spela på en mängd andra sporter såsom tennis, basket, ishockey, handboll, volleyboll, e-sport, amerikansk fotboll, baseboll, golf och cykling. Allt som allt finner du en bit över 30 olika sporter att betta på i det utbud som Toto2 tillhandahåller.

Utbudet av liveodds baseras förstås på de sportevenemang som för dagen äger rum. Vid tillfället för denna recension fanns 15 marknader att betta live på: 8 st inom tennis, 3 st inom badminton, 2 st inom volleyboll och 1 st inom basket. Detta utbud är av naturen mer föränderligt än utbudet i den traditionella sportsbooken, men du kan lita på att Toto2 alltid tillhandahåller liveodds på spännande marknader!

Mobilvänlighet

Du kan betta hos Toto2 på alla internetanslutna enheter inklusive smartphones och surfplattor. Webbplatsen är helt responsiv vilket innebär att du får tillgång till samma funktionalitet oavsett vilken slags enhet du använder.

Support

Som kund hos Toto2 kan du få support dygnet runt varje dag via livechatt. Du kan även förvänta dig svar på förfrågningar via e-post mellan klockan 08.00 och 01.00, och under dessa tider kan du även chatta på svenska i chatten (övriga tider erbjuds chattsupport på engelska). På sajten finner du även en FAQ-sektion där du kan finna svar på några av de vanligaste frågorna som spelare ställer till supporten.

Betalningsalternativ samt uttag

Toto2 ger dig blott två valmöjligheter när du ska fylla på saldot på ditt spelkonto; du kan sätta in pengar med antingen Visa eller Mastercard (100 till 75 000 kr), eller Trustly (100- 1000 000 kr). Alla förfrågningar om uttag behandlas skyndsamt under de ordinarie öppettiderna (varje dag mellan 09.00 och 01.00), och Toto2 har som mål att vara snabbast i Sverige när det kommer till att processa uttag.