LSbet

LSbet är ett spelbolag på nätet som är licensierat i Curaçao. Bolaget har varit verksamt sedan 2012 och kan stoltsera med en säker webbplats, en vänlig kundtjänst, konkurrenskraftiga odds och snabba utbetalningar. Utöver sin sportsbook erbjuder LSbet dig också möjligheten att spela casinospel i en avdelning på sajten som är särskilt avsedd för den typen av spel. I denna recension kommer vi dock att titta på spelbolagets tjänster för oddsspel och försöka bringa klarhet i var bolaget står på marknaden.

Bonus

Attraktiva kampanjerbjudanden kan i många fall vara en nyckelfaktor när det kommer till att attrahera nya spelare. Detta är någonting som LSbet uppenbarligen är medvetna om. De erbjuder inte bara nya spelare generösa bonusar, utan har även andra kampanjerbjudanden som riktar sig till befintliga kunder och därmed ger dessa en anledning att återvända till sajten. Den välkomstbonus som för tillfället erbjuds nya spelare är en insättningsbonus som ger dig 100% bonus upp till 1 000 kr. Detta kan framstå som en ganska generisk bonus, och det må så vara, men faktum är att LSbet har fått en hel del positiv feedback till följd av de originella bonusar och kampanjer som spelbolaget har tagit fram. Detta är en av deras styrkor, även om de inte låter visa det i det aktuella välkomsterbjudandet.

Spelutbud

I egenskap av spelare hos LSbet har du i skrivande stund tillgång till 19 olika sporter att betta på. Likt hos de flesta andra spelbolag inkluderar dessa sporter bland annat fotboll, ishockey, basket och tennis. Detta några av de mest populära sporterna, men du erbjuds även odds på flera andra sporter såsom golf, innebandy, boxning och cykling. Vad gäller utbudet av marknader för betting på fotboll är urvalet imponerande. Du kan hitta odds på matcher i en rad olika länder runtom i världen, inklusive länder där man knappt kan tro att det finns utövare av sporten. I de stora fotbollsländerna, såsom England och Tyskland, täcker LSbet ligor ganska långt ner i seriesystemet. Du kan spela på specialiserade marknader såsom första målskytt, slutresultat, asiatiska handikapp o.s.v. Om du föredrar att betta live på matcher kan du göra detta i såväl fotboll som hästkapplöppning, tennis, basket, volleyboll, handboll och andra sporter. Det intuitiva användargränssnittet gör att du enkelt kan få en bra överblick över kommande evenemang.

Mobilvänlighet

LSbet har en separat mobilsajt som du vidarebefordras till när du besöker spelbolagets vanliga webbplats via din mobiltelefon eller surfplatta. Där kan du logga in på ditt konto, ta del av kampanjerbjudanden, betta på sport och använda alla de funktioner som finns tillgängliga i desktopversionen av sajten. Att de har tagit fram en mobilanpassad webbplats är förstås positivt, även om det är mer eller mindre ett måste att göra detta på dagens spelmarknad. När vi besökte mobilsajten bestämde sig denna dock av okänd anledning för att sätta det förvalda språket till tyska, och vi fann inget uppenbart sätt att byta språk på. Förhoppningsvis rör det sig om en bugg i systemet, men om problemet kvarstår kan det förstås dra ner helhetsbetyget rejält.

Support

Likt många andra spelbolag kan du endast komma i kontakt med LSbets kundtjänst via nätet. Du kan antingen skicka ett e-postmeddelande till supporten eller kontakta livechatten via chattfunktionen på webbplatsen. När du klickar knappen för att chatta ploppar en lista över tillgängliga språk upp, vilket gör att du enkelt kan se om en svenskspråkig medarbetare finns tillgänglig för att chatta med dig.

Betalningsalternativ samt uttag

LSbet tillhandahåller inte ett jättestort urval av betalningsmetoder, men de flesta populära och beprövade sådana finns att tillgå. Du kan välja mellan MasterCard, Visa, Neteller, Skrill, GiroPay, SOFORT, ecoPayz och Boleto när du ska göra överföringar till eller från ditt spelkonto hos LSbet.