888sport

888sport är ett internationellt spelbolag som har sitt huvudkontor på Gibraltar. Deras spelsajt lanserades under 2008 och under de första åren efter lanseringen låg fokus främst på traditionell sportsbetting på europeiska marknader. Numera tillhandahåller man dock även livespel på sport. Gibraltars spelmyndighet är den tillsynsmyndighet som har utfärdat 888sports spellicens.

Bonusar

Hos 888sport har du en fin välkomstbonus att se fram emot när du öppnar ett nytt konto på sajten. Alla nya medlemmar får nämligen 500% bonus upp till 500 kr i samband med sin första insättning på spelkontot. Detta erbjudande ger dig således möjligheten att femdubbla din bankrulle och ge dig 600 kr att spela för om du väljer att utnyttja detta bonuserbjudande maximalt.

Vad är då haken med denna bonus? Det är att den behöver omsättas 8 gånger på spel med totalt odds om 1,8 eller högre. Så fort du har mött detta omsättningskrav är du dock fri att överföra eventuella vinstpengar från ditt spelkonto till ditt bankkonto!

Spelutbud

Den övergripande känslan som man får när man besöker 888sport är att man har klickat sig in på en sajt som är tillägnad sportsbetting, vilket förstås är positivt då det är just detta som 888sport gör. Spelbolaget är duktiga på att tillhandahålla ett större utbud av sporter att spela på än många andra spelbolag. Du kan välja mellan att spela på fotboll, golf, volleyboll, cricket, baseboll, tennis, motorsport, hästar, dart, boxning, handboll, ishockey, basket, rugby och en rad andra sporter hos 888sport.

Ända sedan lanseringen av sajten 2008 har 888sport fortsatt att växa år för år och lägga till fler sporter och marknader. Du kan därför förvänta dig att denna trend kommer fortsätta i takt med att nya betesmarker utforskas av spelbolaget, däribland e-sport. I dagsläget är inte utbudet av marknader inom e-sport särskilt stort, så om du är en inbiten entusiast kanske inte 888sport är ditt primära alternativ (än).

Konkurrenskraftiga odds

Oddsen är den faktor som sett ur ett långsiktigt perspektiv i högst utsträckning påverkar dina möjligheter att vinna pengar hos ett spelbolag. Generellt sett är oddsen hos 888sport väldigt konkurrenskraftiga. Spelbolagets odds på fotboll och andra sporter har vid jämförelser visat sig stå sig väldigt bra i konkurrens med oddsen hos andra spelbolag.

Mobilvänlighet

888sport satsar stort på mobilvänlighet – utöver den mobilanpassade webbplatsen som du kan använda direkt i webbläsaren på din surfplatta eller smartphone, tillhandahåller man även mobilappar för de två stora mobila plattformarna. Via Google Play kan du ladda ner spelbolagets app för Android, och i AppStore finner du deras iOS-app för iPhone och iPad.

Support

888sport erbjuder support via e-post och telefon. Via telefon kan du tala direkt med supporten, medan du får vänta på svar i upp till 24 timmar om du istället väljer att mejla dem. Därför är kontakt via e-post främst lämpligt att välja om ditt ärende inte är särskilt brådskande.

Tyvärr saknas möjligheten att chatta med en kundtjänstmedarbetare, vilket är till nackdel för spelbolaget då de flesta konkurrenterna på marknaden erbjuder support via chatt. De flesta kunder förväntar sig idag att erbjudas möjligheten att chatta direkt med sitt spelbolags kundtjänst, så det kan upplevas som frustrerande att denna möjlighet inte erbjuds.

Betalningsalternativ samt uttag

Det är alltid positivt när man som spelare får flera valmöjligheter vad gäller betalningsalternativ, vilket är fallet när du blir medlem hos 888sport. Här kan du välja mellan flera olika betalsätt såsom Skrill, Neteller, GiroPay, PaysafeCard, Visa, MasterCard, banköverföring m.fl. Ingen avgift tillkommer vid uttag – ytterligare en god anledning att välja detta spelbolag.