Sverigekronan

Registrera dig hos Sverigekronan
18+ | regler & villkor gäller | spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Sverigekronan är en spelsajt som ägs av Bethard Group Limited, ett företag registrerat på Malta. Bethard Group innehar flera olika spellicenser, där casinoverksamheten regleras av den maltesiska myndigheten Malta Gaming Authority (MGA) medan Sverigekronans sportsbook är licensierad och reglerad av Curaçaos regering.

Bonusar

Nya medlemmar hos Sverigekronan välkomnas med generösa bonusar. Den välkomstbonus som du erbjuds består av en insättningsbonus som ger dig 125% bonus upp till 1 250 kr. Genom att göra en insättning om 1 000 kr får du därmed 2 250 kr att spela för!

Allt du behöver göra för att aktivera denna bonus är att välja just sportbonusen i samband med att du gör din första insättning hos Sverigekronan. Bonusbeloppet krediteras ditt spelkonto så fort du har gjort din insättning på 100 kr eller mer.

Omsättningskravet för denna sportbonus är 14 gånger bonusbeloppet. Detta villkor behöver uppfyllas inom 30 dagar från det att du har aktiverat din bonus. Endast spel med ett odds på 2.00 eller högre räknas mot omsättningskravet. För att ditt spel ska räknas mot detta är det endast tillåtet med ett spel per match och marknad.

Spelutbud

Om du gillar sport, oavsett om det handlar om att själv spela, titta på eller betta på sportevenemang, bör naturligtvis Sverigekronans sportsbook vara den första del av webbplatsen du besöker efter att ha klickat dig in på sajten. Avdelningen för oddsspel är väldesignad och följer den ram som de flesta andra framgångsrika bettingsajter använder sig av: de stora sportevenemangen är i fokus, på högersidan hittar du din spelkupong och i sidans vänsterspalt finner du alla de sporter som du kan spela på.

Vad gäller spelutbudet bjuder inte Sverigekronan på några större överraskningar, utan tillhandahåller de vanligaste marknader som många andra spelsajter erbjuder spel på. Dessa inkluderar fotboll, ishockey, tennis, basket, volleyboll, handboll, baseboll, motorsport, amerikansk fotboll, bandy, badminton, boxning, cricket, cykling, dart, e-sport, innebandy, golf, MMA, rugby och många fler sporter – stora som små.

Livespel

Under spelkupongen i högerspalten på Sverigekronans sportsbook finner du ett schema över kommande evenemang som du kan betta live på. Livespel erbjuds på flera olika sporter och marknader, och du hittar enkelt de mest spännande evnemangen under “Höjdpunkter” på oddssidan.

Mobilvänlighet

Då Sverigekronans webbplats är mobilanpassad behöver du inte ladda ner någon app för att kunna betta med hjälp av din mobil. Trots detta finns en app för iOS att ladda ner från AppStore, vilket kan vara fördelaktigt att göra om du vill spela på en iPhone eller iPad. Det finns dock ingen app tillgänglig för Android-enheter, men oavsett vilken plattform den mobila enhet du använder dig av för att besöka Sverigekronan drivs av kan du spela i din webbläsare (så länge din mobil eller surfplatta inte är föråldrad).

Support

Som spelare hos Sverigekronan behöver du vanligtvis inte vänta särskilt länge på att få hjälp – spelsajtens kundtjänst är nämligen öppen dygnet runt. I chatten kan du betjänas av supportpersonalen på svenska mellan kl 08 och 01 under veckans alla dagar. Övriga tider har du istället möjligheten att chatta med den engelskspråkiga personalen. Samma öppettider gäller även för kundtjänstens support via e-post och telefon.

Betalningsalternativ samt uttag

När du är i färd med att göra insättningar eller uttag hos Sverigekronan, kommer du upptäcka att denna spelsajt ger dig flera av de mest populära betalningsalternativen att välja mellan: Neteller, Skrill, PaysafeCard, MasterCard, VISA, Trustly och Zimpler. Du erbjuds således möjligheten att välja mellan att göra överföringar via kort, e-plånbok, banköverföring, direktöverföring, överföring via din mobil eller med hjälp av ett förbetalt kort.