Coolbet

Coolbet ägs av ett estniskt företag och har sin licens i Estland. Detta spelbolag lever verkligen upp till sitt namn, då man har tagit fram en webbplats med ett coolt och stiligt utseende. Även om sajten har en ganska mörk färgsättning, använder man sig av starka färger för att skapa en kontrast. Med tanke på hur många färger som faktiskt används på webbplatsen, skulle man nästan kunna tro att de hade låtit ett barn ta fram färgpennorna för att färglägga designen. Det är dock gjort på ett sådant sätt att hemsidan ser cool ut även om det kanske inte låter som att den skulle göra det.

På denna sajt kan du såväl ägna dig åt att betta på sport som spela på spelautomater och pröva lyckan i diverse olika casinospel. I denna recension kommer vi dock fokusera på Coolbets utbud av oddsspel.

Bonus

Coolbet dubblar den första insättningen du gör upp till 1 000 kronor. Allt du behöver göra är att bli medlem på sajten och verifiera dig med hjälp av en kod som skickas till din mobiltelefon. Därefter sätter du in pengar på ditt spelkonto och anger bonuskoden “ODDS1000”. Det lägsta belopp du kan få matchat av spelbolaget är 100 kronor.

Bonusen har ett omsättningskrav som gör att du måste omsätta bonusbeloppet 6 gånger till ett odds på 1,50 eller högre. De pengar som du sätter in på ditt spelkonto har inget omsättningskrav, utan detta villkor gäller endast för bonuspengarna. Själva bonusbeloppet kan du använda till att spela för, men de pengar som du har fått i bonus räknas inte mot bonusens omsättningskrav.

Spelutbud

Hos Coolbet kan du betta på fotboll, ishockey, handboll, basket, bandy, amerikansk fotboll, e-sport och flera andra sporter och event. Du kan även betta live på bland annat fotboll, hockey och cricket. Faktum är att det är just livebettingen hos Coolbet som är den aspekt av bettingen där detta spelbolag verkligen står ut från mängden. Plattformen uppdateras snabbt och fungerar väldigt bra. Du har flera olika spelmöjligheter att välja mellan och antalet evenemang är vanligtvis tillräckligt stort för att hålla dig sysselsatt.

Mobilvänlighet

Om du är ute efter en bettingupplevelse som är lika bra på din mobil eller surfplatta som på din dator, kommer du förmodligen inte hitta någonting mycket bättre än Coolbet. Allt du behöver göra är att skriva in webbadressen till spelbolaget i webbläsaren på din mobila enhet med Android, iOS, Windows Phone eller Blackberry för att få direkt åtkomst till hela spelbolagets utbud av sportsbetting. Avsaknaden av app för mobila enheter är därför ingenting som stör.

Support

Hos Coolbet kan du komma i kontakt med den skandinaviska kundtjänsten måndag till söndag 08.00 till 01.00. Lämpligast är att kontakta supporten via livechatt, vilket ger en genomsnittlig väntetid på 15 sekunder. Du kan även ta kontakt via telefon eller e-post. Spelbolagets ambition är att besvara alla inkommande mejl inom 2 timmar (under ordinarie öppettider).

Betalningsalternativ samt uttag

Hos Coolbet kan du använda följande betalningsmetoder: VISA, MasterCard, Trustly, Skrill och NETELLER. Lägsta belopp för insättning med respektive betalningsmetod är 100 kronor, medan lägsta belopp för uttag med de olika metoderna är 200. Oavsett vilken insättningsmetod du använder görs överföringen direkt, vilket även är fallet med Skrill och NETELLER vid uttag. Trustly har vid uttag en överföringstid på 1 bankdag, medan konto- och kreditkort medför en överföringstid på 1-3 bankdagar vid uttag.