Betrally

Betrally är en spelsajt som ägs av Zapcap Marketing Limited och drivs av Comfortlink N.V. Företaget bakom sajten är licensierat av Curaçaos spelmyndighet och regleras alltså av denna. Betrally lanserades 2012 och är ännu en av de nyare spelsajterna som försöker hävda sig på en extremt konkurrensutsatt marknad. På webbplatsen erbjuds du att spela på sport inklusive livebetting, och du kan även spela en rad olika casinospel på sajten.

Har detta relativt unga spelbolag det som krävs för att skapa ett namn för sig själva? I denna recension tar vi reda på svaret!

Första intrycket av Betrally

Det första intryck man får när man besöker webbplatsen är väldigt positivt. Som besökare möts du av en hemsida i ett blått, grönt och vitt tema. Listan över de sporter du kan spela på återfinnas på vänster sida av sajten, med en liten ikon för varje alternativ som gör det enkelt att hitta den sport du söker. Du kan snabbt och enkelt växla mellan pågående evenemang, då du i mittspalten får en överblick över alla marknader som är tillgängliga för livebetting. Längst upp i högerspalten hittar du i vanlig ordning din spelkupong. Genom hela webbplatsen löper en röd tråd av högkvalitativ grafik, tydliga typsnitt och generöst med utrymme som gör hemsidan användarvänlig och lättläst.

Bonusar

Betrally vill ge sina kunder de bästa förutsättningarna för att lyckas med sina spel, vilket syns tydligt i de erbjudanden som tillhandahålls. Som ny medlem hos Betrally kan du få 100% i bonus upp till €100 när du öppnar ett nytt konto och använder koden 100RALLY vid din första insättning.

Utöver ovanstående välkomsterbjudande kommer du även kunna ta del av diverse kampanjer på regelbunden basis, på de sporter som för tillfället är aktiva, vilket gör att du kan aktivera olika slags erbjudanden året runt. Du bör därför hålla ett vakande öka på Betrallys kampanjsida för att få ut mesta möjliga av din vistelse på sajten!

Spelutbud

Hos Betrally har du möjlighet att spela på ett stort antal spel, däribland fotboll, tennis, basket, amerikansk fotboll, australensisk fotboll, badminton, baseboll, bordtennis, boxning, cykling, e-sport, futsal, golf, handboll, ishockey, innebandy, kricket, motorsport, kampsport, volleyboll, vattenpolo, travsport och virtuella sporter. Även antalet marknader är konkurrenskraftigt. När du tittar på marknaderna för fotboll, kommer du upptäcka att alla de stora ligorna världen över går att spela på. Även vissa mindre fotbollsländer finns representerade, även om den skandalomsusade östeuropeiska fotbollen inte finns tillgänglig att spela på.

Den engelska fotbollen är förstås välrepresenterad, du kan spela på allt från Premier League ner till den åttonde divisionen hos Betrally. Vanligtvis finns 90-talet marknader tillgängliga att spela på bara i Premier League. Detta är förstås väldigt konkurrenskraftigt i jämförelse med antalet tillgängliga marknader hos andra spelbolag på nätet.

Mobilvänlighet

När du surfar in på desktopversionen (standardversionen) av Betrallys hemsida, vidarebefordras du till den mobila versionen av sajten. Du kan även besöka mobilsajten direkt genom att ange adressen m.betrally.com i din webbläsare. Webbplatsen är med andra ord dynamisk och ger dig tillgång till de olika marknaderna även på din mobila enhet.

Support

När du klickar dig fram till kontaktsidan kommer finna att du bara har två alternativ att välja mellan: att kontakta kundtjänsten via e-post eller att ringa ett bulgariskt telefonnummer. Av informationen på sajten framgår det att supporten finns tillgänglig 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan. Det som saknas är en chattfunktion som möjliggör direktkontakt med supporten.

Betalningsalternativ

I listan över tillgängliga betalningsalternativ hos Betrally hittar du följande betalsätt: Visa, MasterCard, Skrill, Neteller, Ecopayz, banköverföring, Trustly, Webmoney och Paysafecard. Denna lista är relativt begränsad jämfört med motsvarigheten på andra spelsajter, men innefattar trots allt flera av de vanligaste betallösningarna.

Uttag via konto- eller kreditkort ger en transaktionstid på 3-5 dagar, medan banköverföringar tar 5-7 arbetsdagar att slutföra och Webmoney ger de snabbaste överföringarna (1-3 dagar).