Ladbrokes

Det brittiska spelbolaget Ladbrokes är licensierat av UK Gambling Commission samt av Gibraltars spelkommission. Detta spelbolag har anor som sträcker sig ända tillbaka till 1800-talet, vilket gör det till ett av de äldsta spelbolagen i världen. Idag har Ladbrokes fler än 2 700 fysiska spelbutiker i Storbritannien, Irland, Spanien och Belgien, samt drygt en miljon kunder som spelar via deras webbplats.

Bonus

Din välkomstbonus hos Ladbrokes ger dig 100% bonus upp till 1 000 kr. I samband med din första insättning kommer alltså ditt insatta belopp att matchas upp till en tusing, förutsatt att det första spel som du lägger är ett enkelspel med ett värde om 50 kr eller mer samt ett odds på 2.00 eller högre. För att ta del av detta erbjudande behöver du ange kampanjkoden SW100.
Spelutbud
Galopp var den första sport som Ladbrokes tillhandahöll spel på och än idag är galoppen en viktig del av verksamheten. Hos Ladbrokes kan du betta på 30-talet sporter, bland annat badminton, basket, cricket, e-sport, fotboll, galopp, golf, greyhound och ishockey. Spelbolaget erbjuder naturligtvis även odds på mindre sporter såsom rugby och segling, så detta är utan tvekan en utmärkt sajt för spelare som önskar betta på mer nischade sporter eller evenemang.

Mobilvänlighet

Ladbrokes webbplats är likt de flesta andra moderna spelbolags webbplatser anpassad för mobila enheter. Mobilvänlighet har kommit att bli något av en renlighetsfaktor inom de flesta branscher, spelbolag på nätet inkluderade. Det innebär att du kan förvänta dig samma funktionalitet när du spelar på din smartphone eller surfplatta som då du använder desktopversionen av Ladbrokes webbplats.

Med det sagt upplever vi att vissa knappar och vissa andra element på mobilversionen av sajten är något små och ihoptryckta, vilket sannolikt har att göra med att hemsidan ursprungligen byggdes med datoranvändare i åtanke och därefter har anpassats för mobila spelare.

Support

Det smidigaste sättet att komma i kontakt med Ladbrokes kundtjänst är hemsidans chattfunktion, då du kan förvänta dig att få ett omedelbart svar på din fråga. Du kan dessutom se hur många kunder som väntar i kö på att betjänas. Du kan även välja att kontakta supporten via e-post, men tvingas då vänta på svar i upp till 48 timmar. Värt att notera är dock att det sällan tar två hela dygn innan spelbolaget återkopplar.

På sajten finner du även svar på vanliga frågor. Dessa är sammanställda på ett föredömligt sätt vilket ökar möjligheterna för dig som kund att på egen hand besvara din fråga.

Betalningsalternativ samt uttag

Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, Neteller, Skrill, direktöverföring, banköverföring, PayPal och Paysafecard är de betalningsalternativ du som kund hos Ladbrokes har att tillgå. Spelbolagets betalningssystem är med andra ord det man kan förvänta sig av ett modernt spelbolag, då de accepterar de flesta stora konto- och kreditkort samt ett antal övriga betalningsmetoder.

Insättningar processas omedelbart medan det vanligtvis tar tre till fem arbetsdagar för ett uttag att slutföras. Undantaget från denna regel är om du använder någon av de digitala plånböckerna Skrill, Neteller eller PayPal, då dessa betalningsalternativ medför att pengarna är dig tillhanda inom ett dygn.