Scandibet

Spelbolaget ScandiBet drivs av det Maltaregistrerade bolaget ManiSol Gaming Ltd. Det är en ny aktör på marknaden, vars spelsajt lanserades under 2017. ScandiBet är som namnet antyder ett skandinaviskt spelbolag, vilket inte minst återspeglas i det vikingtema som används på webbplatsen. Detta spelbolag behandlar enligt egen utsago alla sina spelare som kungar och drottningar, vilket bland annat märks när man tittar närmare på utbudet av bonuskampanjer och välkomsterbjudanden.

Bonus och omsättningskrav

Genom att öppna ett konto hos ScandiBet kan du få en bonus som ger dig 100% matchning upp till 1 000 kronor. Erbjudandet gäller när du gör en insättning på 300 kronor och uppåt, och den största bonussumma du kan få är alltså en tusenlapp. För att ta del av denna välkomstbonus, behöver du bara registrera dig som medlem hos ScandiBet och välj “SPORT BONUS” i samband med att du för första gången sätter in pengar på ditt spelkonto. Din insättning kommer då att dubblas, vilket innebär att du får totalt 2 000 kronor att betta för.

Omsättningskravet för välkomstbonusen är 5 gånger det insatta beloppet + bonusbeloppet. För att dina spel ska räknas mot omsättningskravet, behöver du spela till ett odds på 1,9 eller högre. Det är möjligt att spela kombinationsspel och få dessa att räknas mot omsättningskravet, så länge varje enskilt spel som ingår i systemet har ett odds på åtminstone 1,9.

Spelutbud

Så fort det pågår matcher eller evenemang i de stora sporterna, kan du räkna med att kunna betta på dessa hos ScandiBet. Här kan du bland annat betta på sporter som fotboll, ishockey, tennis, basket, volleyboll, handboll, baseboll, motorsport och många fler. Under loppet av ett år kommer du ha kunnat spela på en hel drös olika sporter, evenemang och matcher.

Utöver att spela på de olika matcherna i förväg, kan du även ta del av liveodds på ScandiBet och spela på matcherna live. I avdelningen för livespel på sajten kan du se pågående samt kommande matcher, vilket gör att du enkelt kan planera framåt. Du kan spela live på allt från fotboll till cykling och boxning hos ScandiBet.

Mobilvänlighet

ScandiBet har ingen särskild mobilapp för iOS eller Android, men det innebär inte att du inte kan spela hos detta spelbolag med hjälp av din mobila enhet! Webbplatsen är nämligen mobilanpassad, vilket innebär att du kan surfa till den direkt i din smartphones eller surfplattas webbläsare och lägga dina spel därifrån.

Support

Kundtjänstmedarbetare från ScandiBet finns på plats alla dagar i veckan mellan klockan 09.00 och 23.59. Du kan komma i kontakt med supporten genom att antingen skicka ett e-postmeddelande till dem, eller genom att klicka på den stora, orange chattknappen längst ner till höger på sajten. Ibland byts chattknappen ut mot en grå mejlknapp, vilket innebär att du kan klicka på knappen för att få fram ett kontaktformulär genom vilket du kan mejla supporten.

Betalningsalternativ samt uttag

Hos ScandiBet kan du använda flera av de vanligaste och mest populära betalningsmetoderna för att göra insättningar och uttag. De betalningsalternativ som finns att tillgå är följande: NETELLER, Skrill, PaysafeCard, MasterCard, VISA, Trustly och Zimpler.