Hitta bästa bettingsidorna

På den här sidan jämför vi utbudet av bettingsidor och tar fram de bästa just nu i en opartisk jämförelse. Det vi kollar på när vi jämför spelbolag är främst: välkomstbonus, odds, spelutbud, spelupplevelse och kundsupport.

Spelbolag
Insättningsbonus
Omsättningskrav
Minsta odds
 
 
Betfair
Insättningsbonus
450 kr i riskfritt spel
Omsättningskrav
Singelspel inom 7 dagar
Minsta odds
-
Hämta bonus
Betfair
18+ | regler & villkor gäller | spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
Bonus
Alla nya kunder får 450 kr i riskfritt spel när de skapar ett konto med koden FEO213.
Omsättningskrav
Du behöver satsa minst 450 kr på ditt första spel på spelbörsen. Spelet skall läggas och rättas inom 7 dagar efter att kontot öppnades för att ta delta i den här kampanjen. Om du förlorar spelet så betalar Betfair tillbaka 450 kr till dig. Pengarna som du får tillbaka behöver inte omsättas innan de kan tas ut.
Övrig
Hos Betfair hittar du världens största spelbörs – här sätter spelarna själva oddsen. Använd Betfair spelbörs som ett verktyg för att dra nytta av spelbolagens välkomstbonusar på bästa sätt.

Bonustrading - Matcha dina spel hos spelbolaget med ett motsatt spel på Betfair's Spelbörs. En lyckad strategi med målsättningen att du "flyttar" dina bonuspengar från spelbolagen till ditt Betfair-konto. Från Betfair kan du sedan, helt utan omsättningskrav, ta ut pengarna till din bank.
MrGreen
Insättningsbonus
5000 kr vinstboost
Omsättningskrav
0x
Minsta odds
1,01
Hämta bonus
MrGreen
18+ | regler & villkor gäller | spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
Bonus
Ta chansen att boosta din vinst. Maximal insats är 500 kr. Mr Green dubblar din vinst. Om du spelar 500 kr på 11.0 i odds så blir oddset boostat till 21,0 om du använder erbjudandet. Din vinst blir då 10 500 kr istället för 5 000 kr.
Omsättningskrav
Det finns inget omsättningskrav på bonusen.
SverigeKronan
Insättningsbonus
1200 kr
Omsättningskrav
7x bonus + insättning
Minsta odds
2,0
Hämta bonus
SverigeKronan
18+ | regler & villkor gäller | spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
Bonus
100% upp till 1000 kr. Sätt in 1000 kr och få 2000 kr att spela för.
Omsättningskrav
Bonusen + insättning måste omsättas 7 gånger till odds på minst 2,00. Endast ett spel per match kommer räknas mot omsättningskravet. Spel på baseboll, amerikansk fotboll eller horse racing räknas inte med i omsättningskravet. Omsättningskravet skall uppfyllas inom 30 dagar.
Optibet
Insättningsbonus
1000 € (kod: FIRSTSPORTSBONUS)
Omsättningskrav
10x bonus + insättning
Minsta odds
1,8
Hämta bonus
Optibet
18+ | regler & villkor gäller | spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
Bonus
50% upp till 50 euro. Sätt in 100 euro och få 150 euro att spela för. Använd koden FIRSTSPORTSBONUS för att få bonusen i samband med att du gör din första insättning.
Omsättningskrav
Insättningen + bonusen måste omsättas 10 gånger på oddset 1,8 och högre innan du kan göra en uttagsförfrågan.
Övrig
Optibet är en sportsbook och casinosajt som gick online i maj 2015. Optibet är ju förhållandevis okända för oss svenskar och man kan tro att Optibet är nya i gamet. Men skenet kan bedra, företaget har redan ackumulerat en lång branschkunskap med över 16 års erfarenhet av sportsbook verksamhet på den lettiska marknaden. Optibet har sin licens på Malta och är därmed reglerade av Malta Gaming Authority, vilket gäller alla maltalicensierade spelföretag.

För varje högkvalitativ bettingsida på nätet, finns det dessvärre även några mindre bra bettingsidor som du bör försöka undvika att bli kund hos. När du är på jakt efter den perfekta sajten för spel på sport finns det flera olika faktorer du bör ta hänsyn till. Här kommer vi försöka vägleda dig fram till den av alla bettingsidor som är som gjord för just dig.

Vilken är den bästa bettingsidan?

Vilken som egentligen är den bästa bettingsidan är förstås en fråga om preferens. Det finns dock vissa saker som man bör titta efter när man jämför bettingsidor, och som är självklara egenskaper på bra bettingsidor & spelbolag 2018:

Rykte

En bettingsidas rykte är naturligtvis en viktig faktor att väga in i helhetsbilden av sajten i fråga. Värt att notera är att det är viktigt att ha tidsramen i åtanke – ett nystartat spelbolag kan ibland snabbt få ett oförtjänt rykte, för att kort därefter rycka upp sig och stiga i aktning bland sina spelare. En mer etablerad bettingsida med ett dåligt rykte bör dock göra att du drar öronen åt dig. Av denna anledning bör du göra lite efterforskningar innan du börjar sålla bland bettingsidorna.

Odds och utbud

Odds och utbud är två andra viktiga faktorer att ta hänsyn till vid val av bettingsida. Oddset är förstås en självklarhet, då det är detta som bestämmer hur många gånger din insats du vinner om ditt spel går in. Om du väljer mellan två spelbolag som du har svårt att särskilja, är oddset ofta en bra indikator på vilken av de bägge bettingsidorna du ska välja. Ett högre odds på ett och samma spel (till exempel att lag 1 kommer att vinna över lag 2) ger bättre förutsättningar för en långsiktigt god avkastning på de pengar du investerar i dina spel.

Utbudet är någonting som färre spelare lägger särskilt stor vikt vid, även om så inte borde vara fallet. Ju bättre utbud, desto fler spelmöjligheter har du. Som de flesta spelare vet, är det en fördel att ha god kunskap om de sporter, ligor, matcher, lag och spelare som är involverade i ens spel. Ett större spelutbud ökar sannolikheten för att du faktiskt hittar spel där du kan ha nytta av dina förkunskaper, till skillnad från ett mindre utbud där du kan vara begränsad till att betta på sådant som du inte är särskilt förtrogen med.

Bonusar och omsättningskrav

När du ska välja en riktigt bra bettingsida bör du såklart ta en titt på vilka bonuserbjudanden som erbjuds. Om du till exempel har att välja mellan två likvärdiga bettingsidor, är det fullt naturligt att du väljer den sajt som har den bättre bonuskampanjen. Ju mer gratispengar eller bonuspengar du får att spela med desto bättre. Med det sagt, bör du noggrant läsa igenom villkoren för bonusen innan du tar del av den. Detta då bonusar ofta är kopplade till omsättningskrav och storleken på dessa kan variera. Ju lägre omsättningskrav, desto bättre!

Behöver man skatta för vinster från bettingsidor?

Även om många spelare inte känner till detta, eller av andra anledningar undviker att följa lagen på detta område, kan du behöva skatta för de vinster du gör på bettingsidor. I lotterilagen framgår det att du inte behöver betala skatt på vinster som görs på vadhållning inom Sverige eller andra EU-länder. När du kammar hem vinster från bettingsidor vars verksamhet bedrivs från länder utanför EU, kan du dock bli skattskyldig.

Detta är viktigt att tänka på, eftersom många ser internet som något av en frizon, medan det i själva verket snarare är en gråzon i sådana här frågor. Och det är ju bättre att vara på den säkra sidan!