Betser

Betser är en ny spelsajt som ägs av företaget Hero Gaming. Företaget har sin bas i Sverige, medan licensen för spelbolaget är utfärdad på Malta. Detta nya spelbolag har som målsättning att ge sina kunder en unik och njutbar bettingupplevelse.

För att sticka ut på marknaden har Betser tagit fram någonting som de kallar för “Balls” och “Brains”. Balls kan du få genom att göra ett spel med ett odds på 8,0 eller högre. För varje 5€ du satsar i bolagets sportsbook till ett så pass högt odds får du en Balls, vilken du likt Brains kan växla in mot gratisspel i shoppen. Brains får du genom att lägga ett spel med ett odds på mellan 1,25 och 7,99, till ett värde av €5.

Betser försöker även särskilja sig från sina konkurrenter ytterligare genom att tillhandahålla flertalet gratisspel och göra det möjligt för sina spelare att delta i Betser League, vilket är en liga med upp- och nedflyttning likt en fotbollsliga. I denna liga varar dock varje säsong i blott 2 veckor och poängutdelningen sker utifrån oddsen för vinnande spel.

Bonus och omsättningskrav

Det svenska spelbolaget Betser nöjer sig inte med att bara dela ut bonusar i form av Brains och Balls, vilka du kan läsa mer om ovan. Som ny medlem hos spelbolaget kan du just nu utnyttja ett välkomsterbjudande som ger dig 100% i bonus upp till €100. Omsättningskravet på denna bonus är 12 gånger på spelbolagets sportsbook, till ett odds på minst 1.80. Detta omsättningskrav måste uppfyllas inom 30 dagar från det att du har tilldelats välkomstbonusen.

Spelutbud

Totalt kan du välja mellan cirka 30 olika sporter i Betsers sportsbook. Eftersom detta spelbolag är svenskt, är det inte särskilt förvånande att vissa av sporterna riktar sig mer till skandinaviska spelare. Detta är uppfriskande jämfört med det standardiserade utbud av sporter som vanligtvis finns tillgängligt hos exempelvis brittiska spelbolag. Hos Betser kan du bland annat spela på ishockey, handboll och innebandy utöver de sporter som är mer stapelvara hos spelbolag världen över, såsom fotboll, tennis och liknande.

Likt hos de flesta andra moderna spelbolag, kan du hos Betser även spela på livespel utöver att betta i förväg på de olika sporterna. Livespel är en efterfrågad spelform som uppskattas av många spelare, då den bland annat ger möjligheten att förändra sin spelstrategi utifrån hur resultatet i en viss match faktiskt artar sig.

Mobilvänlighet

Som du säkert kommer märka när du surfar in på Betsers webbplats, är sajten till fullo mobilanpassad. Faktum är att man på webbplatsen använder samma layout även på större skärmar, till exempel på datorer, vilket ger ett appliknande intryck. Du kan därmed lika väl spela på din mobila enhet som på din laptop eller stationära dator. För spelare som använder sig av en mobil enhet med iOS för att spela hos Betser finns även en app i App Store. Android-användare får dock hålla tillgodo med den mobilanpassade bettingsajten.

Support

Eftersom Betser är ett svenskt spelbolag, kan du naturligtvis få hjälp på svenska utöver de övriga språk som support ges på. Du kan kontakta Betsers kundtjänst via antingen livechatt eller e-post.

Betalningsalternativ samt uttag

Det finns flera betalningsalternativ att välja mellan hos Betser: Trustly, VISA, Zimpler, MasterCard, Skrill, NETELLER. Tänk på att en avgift kan tillkomma vid uttag från ditt spelkonto.