Royal panda

Royal Panda är en spelsajt som drivs av företaget Royal Panda Limited och regleras av Malta Gaming Authority (MGA). Sajten regleras även av den brittiska spelkommissionen, UK Gambling Commission, men endast brittiska spelare spelare under den brittiska licensen. Svenska spelare spelar under den licens som är utfärdad av Maltas spelmyndighet, så alla vinster du gör genom att betta hos Royal Panda är skattefria!

Bonus

För att kickstarta ditt äventyr hos Royal Panda kan du aktivera en välkomstbonus i form av att gratisspel på sport värt 200 kr. Du kan använda det för att betta på fotboll, tennis och andra sporter.

För att aktivera din bonus gör du enligt följande:

  • Öppna ett konto hos Royal Panda
  • Välj “Sätt in” och önskad betalningsmetod
  • Gör en insättning om minst 200 kr och välj att du vill få ett gratisspel på sport
  • Satsa sammanlagt minst 200 kr på ett valfritt evenemang, eller på flera evenemang
  • Du kommer efter att alla dina spel har avgjorts få ett gratisspel till ett värde av 200 kr

Värt att känna till är att oddset för dina spel behöver vara 2.0 eller högre – detta gäller även för ditt gratisspel. Fullständiga villkor för denna kampanj kan du läsa på Royal Pandas hemsida.

Spelutbud

Hos Royal Panda finner du odds på många olika sporter. Fotboll är förstås den dominanta sporten, likt på andra bettingsajter, och är den sport som vanligtvis har allra flest tillgängliga marknader. Du kan dock även välja att betta på tennis, basket, boxning, snooker, cricket, ishockey, amerikansk fotboll, skidsport och en hel rad andra sporter på denna bettingsajt.

Som grädde på moset tillhandahåller Royal Panda även liveodds på ett betydande antal sportevenemang, vilket gör att du kan betta på matcher medan de pågår!

Mobilvänlighet

Royal Pandas mobilvänliga webbplats gör det möjligt för dig att betta direkt i webbläsaren på din mobila enhet. Du behöver inte ladda ner någon app för att komma igång och betta i mobilen eller på din surfplatta – allt du behöver göra är att surfa in på Royal Pandas spelsajt så får du tillgång till allt som sajten har att erbjuda i ett mobilt format!

Support

Royal Panda erbjuder sina spelare hjälp och support mellan klockan 09.00 och 00.30 alla dagar. Om du behöver hjälp kan du antingen klicka på den Hjälp-knapp som finns belägen i högerkant på sajten eller klicka på knappen “Jag har en fråga”. Du kan då läsa svar på vanliga frågor samt kontakta sajtens kundtjänst via antingen chatt, e-post eller telefon.

Betalningsalternativ samt uttag

Visa, Mastercard, Maestro, Trustly, Skrill, Neteller, Paysafecard och Zimpler utgör de insättningsmetoder vilka du som spelare hos Royal Panda kan använda dig av för att sätta in pengar på ditt spelkonto. När du spelar hos Royal Panda kan du lita på att de insättningar och uttag du gör är säkra samt att dina personuppgifter och annan känslig information skyddas i samband med dataöverföringar mellan dig och spelsajten