Expekt

Expekt är ett varumärke som de flesta spelare förmodligen redan känner till. Spelbolaget tog sig in på den svenska spelmarknaden redan 1999, men är av juridiska skäl baserat på Malta. Expekt har drygt 150 anställda på huvudkontoret och innehar spellicens utfärdad av den maltesiska spelmyndigheten. Sajten grundades ursprungligen av de bägge entreprenörerna Christian Haupt och Conny Gesar och blev det första spelbolaget från norra Europa att bedriva sin verksamhet på nätet. Expekt har sin största kundbas i de nordiska länderna.

Utöver att tillhandahålla marknader för sportsbetting, kan du hos Expekt även finna ett stort urval av andra spel. Dessa inkluderar poker, hundratals olika slotmaskiner samt ett fullfjädrat live casino med mänskliga croupierer. Även livebetting på sport är ett tillgängligt alternativ för dig som vill spela på pågående sportevenemang. Större matcher streamas direkt på sajten, vilket gör att du känna på pulsen och följa med i matcherna.

Bonus

I egenskap av ny spelare hos Expekt välkomnas du med ett erbjudande i form av en insättningsbonus. Denna bonus gör att din första insättning på spelkontot matchas till 500%. Du kan som mest få 500 kr i bonus genom att nyttja detta erbjudande, så för att få den maximala bonusen behöver du sätta in 100 kr eller mer på ditt spelkonto. Genom att göra en insättning om 100 kr får du alltså hela 600 kr att spela för!

Spelutbud

Expekt är ett av de ledande spelbolagen på den nordiska marknaden, men vilka sporter kan du egentligen spela på hos detta spelbolag? Faktum är att spelutbudet på sajten är relativt litet och fokuserar på sporter som tilltalar spelare på den nordiska marknaden, men utbudet får ändå ett högt betyg eftersom det i skrivande trots allt finns 30-talet olika sporter att välja mellan. Även e-sporten är inkluderad i listan över tillgängliga sporter, så du kommer sannolikt inte sakna din favoritsport i denna lista.

Även om vissa andra sajter kan stoltsera med ett större spelutbud, är antalet sporter du kan spela på hos Expekt ganska imponerande. Du kan spela på fotboll, ishockey, tennis, vintersport och andra större sporter, men även motorsport, golf, rugby och många andra idrotter. Det gör att du även kan betta på handboll, vattenpolo och andra mindre sporter, om du föredrar dem eller har tröttnat på att spela på de vanligare sporterna. Valmöjligheterna är nästintill oändliga.

Mobilvänlighet

Expekts webbplats är förstås mobilanpassad, vilket gör att du kan få åtkomst till sajten direkt i webbläsaren på din mobiltelefon eller surfplatta. Du kan därmed spela i mobilen utan att behöva använda zoomfunktionen. För spelare som kräver en högre prestanda har spelbolaget även tagit fram en särskild mobilapp. Expekt-appen kan du ladda ner för Android och iOS från Google Play respektive App Store.

Support

Expekt erbjuder förstås support via sajten, likt andra spelbolag, och till skillnad från många av deras konkurrenter har de även implementerat en chattfunktion. Du kan därmed välja mellan att chatta direkt med en representant från spelbolag eller skicka ett e-postmeddelande till supporten. Det förstnämnda alternativet ger dig omedelbart svar, medan du får vänta på svar i upp till 24 timmar om du väljer att ta kontakt via e-post.

Betalningsalternativ samt uttag

Expekt accepterar flera populära betalningsmetoder, såsom Visa, MasterCard, Maestro, Trustly, banköverföring, Skrill, Neteller, Paysafecard och Zimpler. Du kan således göra insättningar och uttag med e-plånböcker, bankkort och andra vanliga betallösningar. Det som skiljer Expekt åt från många aktörer på marknaden, är det faktum att detta spelbolag även accepterar den mobila betallösningen Zimpler.