Roy Richie

På spelsajten Roy Richie finns det någonting för nästan alla slags spelare. När du landar på startsidan blir det omedelbart tydligt att denna webbplats lägger ett stort fokus på sin sportsbook. Detta trots att sajten även är ett fullfjädrat nätcasino. Nästan alla sportevenemang som du kan tänka dig erbjuder Roy Richie odds på, och för varje enskilt event kan du som spelare välja mellan en hel rad olika alternativ när det kommer till betting. Det är inte ovanligt att en enda match kan ha 100 olika alternativ som du kan spela på. Detta gäller även vid livebetting.

Även om oddsen kanske inte är de allra högsta på marknaden är Roy Richie en konkurrenskraftig spelsajt. Det tar bara ett par minuter att öppna ett konto på sajten och det finns alltid utmärkta kampanjerbjudanden att ta del av. Detta spelbolags webbplats har stöd för flera olika språk, däribland svenska, engelska och tyska, och accepterar dessutom flera olika valutor. Du kan välja mellan att spela i kronor, euro, dollar och många andra valutor.

Det stora antalet smidiga betallösningar, sajtens säkerhet, användningen av högklassig mjukvara och det faktum att supporten har öppet dygnet runt är några aspekter som visar att Roy Richie vill särskilja sig från sina konkurrenter i positiv bemärkelse.

Bonus

När du har öppnat ett konto hos Roy Richie kan du aktivera en trevlig välkomstbonus. Denna välkomnande insättningsbonus ger dig 100% bonus upp till 165 euro på insättningar över 10 euro. Det betyder att din insättning på 10-165euro dubblas. Förutom insättningsbonusen får du även ett gratisspel om din första insättning är över 50 euro.  Allt du behöver göra för att ta del av erbjudandet är att öppna ett konto och använda koden RRS110 när du för första gången gör en insättning på ditt konto, så krediteras bonusen per automatik ditt spelkonto så fort du har omsatt det insatta beloppet en gång.

Spelutbud

Roy Richie är ett spelbolag som täcker en stor andel av de populära sportevent som går av stapeln. Du kan bland annat spela på sporter som fotboll, ishockey, tennis, basket, badminton, snooker, bordtennis, speedway och många fler. Du erbjuds också möjligheten att spela på diverse specialmarknader, där Roy Richie till skillnad från vissa andra spelbolag även erbjuder odds på politik och nöje när ett större evenemang äger rum. Överlag tillhandahåller de en bra blandning av marknader som bör tilltala svenska spelare.

Mobilvänlighet

Roy Richies webbplats är inte dynamisk på så sätt att den per automatik skalas om när du besöker den på en mobil enhet. Istället skickas du vidare till en separat mobilsajt om du klickar dig in på sajten via din mobiltelefon eller surfplatta. Den mobilanpassade webbplatsen fungerar betydligt bättre på mobila enheter än desktopversionen och gör det möjligt för dig att betta på sport utan att du behöver ladda ner någon app.

Support

Roy Richie gör det enkelt och bekvämt för dig att komma i kontakt med supporten. Spelbolagets kundtjänst finns tillgänglig dygnet runt och kan nås via e-post eller chatt. Du kan även ringa ett telefonnummer om du föredrar att tala direkt med en representant för spelbolaget.

Betalningsalternativ samt uttag

Roy Richie försöker inte försvåra för dig att göra insättningar och varför skulle de göra det? Det är enkelt att som spelare göra såväl insättningar som uttag med hjälp av betalningsmetoder såsom Visa, MasterCard, Maestro, AstroPay, Skrill, Neteller, Paysafecard, GiroPay, SOFORT, Trustly, Boleto och banköverföring. Vid banköverföring tar det en till två arbetsdagar innan din insättnings processas, vid användning av övriga betalningsmetoder sker detta ögonblickligen.

När du ska göra ett uttag har du precis som vid insättning flera olika alternativ att välja mellan. Det finns olika beloppsgränser som gäller för de olika alternativen, vilket gör att du bör läsa igenom denna information på spelbolagets webbplats för att ta reda på vad som gäller för din föredragna betalningsmetod.

Notera att du behöver genomgå en identifieringsprocess innan du kan göra ett uttag. Detta är nödvändigt för att förhindra bedrägerier och att minderåriga spelar på sajten. Vi rekommenderar att du genomgår denna process så fort du har registrerat dig som ny kund.