Tipbet

Tipbet.com är ett nytt spelbolag på nätet, men faktum är att företaget trots detta är fast förankrat i den europeiska spelmarknaden. Detta tack vare de fler än 1 000 fysiska spelbutiker som företaget driver runt om i Europa. Bolaget är licensierat på Malta, vilket även är det land från vilket man bedriver sin verksamhet. Tipbet.com har ett officiellt samarbete med de tyska fotbollsklubbarna Fortuna Düsseldorf och Bayer Leverkusen i Bundesliga.

På spelbolagets webbplats framgår det att Tipbet.com är ett ungt och ambitiöst företag som är hängivet betting på sport. Man har samtidigt en stor erfarenhet från den traditionella, fysiska sektorn av spelbranschen och de ekonomiska muskler som krävs för att backa upp bolagets ambitioner, samt en utmärkt produkt för såväl datorer som mobila enheter. På Tipbet.com finner du ett stort utbud av marknader att spela på, vilket vi kommer gå in på lite närmare senare i denna recension.

Bonus och omsättningskrav

Som ny medlem hos Tipbet.com kan du ta del av en av två välkomstbonusar: 200% i välkomstbonus på din första insättning upp till €50 eller 100% i bonus upp till €100. Den förstnämnda bonusen (200% upp till €50) har ett omsättningskrav som innebär att ditt insatta belopp samt bonusbeloppet behöver omsättas 12 gånger på sport, till ett odds på lägst 1.90. Den alternativa välkomstbonusen (100% upp till €100) har ett lägre omsättningskrav – bonusen behöver endast omsättas 5 gånger på sport till ett odds på 1.90 eller högre.

Spelutbud

Tipbet.com är ett spelbolag på uppgång som täcker de flesta av de mer populära sporterna, såsom tennis, fotboll, basket, amerikansk fotboll, boxning och ishockey. De stora ligorna inom de olika sporterna finns representerade i utbudet av spelmöjligheter, och du kan även välja att betta live på flera av de matcher som Tipbet.com tillhandahåller spel på.

Mobilvänlighet

Tipbet.com har ingen app för mobila enheter som går att ladda ner via de olika appbutikerna, men väl en mobilanpassad hemsida. Detta gör det möjligt för dig att när som helst betta med hjälp av din smartphone eller surfplatta genom att besöka Tipbet.com. Sajten känner av huruvida du använder dig av en dator eller en mobil enhet för att surfa på webbplatsen och anpassas utifrån detta.

Support

Hos Tibet.com finns spelbolagets kundtjäns tillgänglig för att besvara dina frågor dygnet runt. Som du säkert märker när du surfar runt på sajten, är dock inte svenska ett av de språkalternativ som finns tillgängliga att välja mellan. Du kan därför förvänta dig att få nöja dig med engelskspråkig kundtjänst när du tar kontakt med supporten via e-post, vilket dessvärre är den enda kontaktväg som finns att tillgå.

Betalningsalternativ samt uttag

Du kan välja mellan flera olika metoder för insättningar och uttag när du ska sätta in pengar på ditt spelkonto hos Tipbet.com eller ta ut pengar från detta: VISA, MasterCard, Maestro, Skrill, PaysafeCard, NETELLER, EcoPayz och SOFORT är de betalningsalternativ som finns tillgängliga, vilket är ett utbud av betallösningar som räcker gott för de flesta spelare.