10bet

10bet är en spelsajt som drivs av det Maltabaserade företaget Ocean Star Limited, som innehar spellicens utfärdad av Maltas spelmyndighet. Detta brittiska spelbolag har sedan 2003 tillhandahållit vadhållning på nätet och har som målsättning att varje dag förse sina kunder, oavsett om du är gammal i gemet eller nybörjare, med de bästa och tidigaste oddsen.

10bets blå webbplats är lätt att navigera på och har en design som svenska spelare är välbekanta med. Du kan välja mellan sex olika språk på sajten: svenska, engelska, norska, finska, tyska, portugisiska och japanska. Enligt egen utsago har 10bet kunder i drygt 90 länder världen över. Påståendet att de är en av de ledande spelsajterna är dock någonting du bör ta med en nypa salt. Följ med när vi går på djupet och synar detta spelbolag i sömmarna!

Bonus

Den bonus som 10bet erbjuder dig som ny spelare ser riktigt bra ut på pappret: du får 50% bonus upp till 2 000 kr i välkomstbonus på din första insättning, när du som ny kund använder kampanjkoden CODE FD200. Det betyder att du genom att knappa in koden och sätta in 4 000 kr på ditt spelkonto får ett imponerande startkapital om 6 000 kr.

Trots att insättningsbonusen innebär en 50-procentig matchning snarare än en 100-procentig, är detta bonuserbjudande lockande! Din bonus måste omsättas åtta gånger på kombinationsspel med minst tre val, där alla tre valen har ett odds om 1,60 eller högre.

Spelutbud

10bets spelutbud är omfattande och sträcker sig från större sporter, såsom fotboll, ishockey, tennis, handboll och motorsport, till mer nischade sporter såsom speedway och bordtennis. Utbudet av amerikanska sporter är godtagbart då såväl amerikansk fotboll som baseball, basket och MMA är inkluderat, men det är inte förvånansvärt bra. Vi ger 10bet extra pluspoäng för deras fokus på vinteridrotter, ett området som normalt sett hamnar i skymundan förutom hos tyska och österrikiska spelbolag.

Mobilvänlighet

Du som gärna använder din surfplatta eller smartphone för att surfa kan säkert glädjas av att 10bet har mobilanpassat sin webbplats. Detta gör att den är kompatibel med de flesta moderna mobiltelefoner och surfplattor. Det betyder att du kan betta live på hundratals olika marknader i din mobil, var du än befinner dig!

Support

10bet erbjuder sina spelare god kundservice dygnet runt, alla dagar i veckan. Det snabbaste och enklaste sättet att komma i kontakt med supporten är via chattfunktionen, där du snabbt kan få svar på dina frågor. I annat fall kan du välja att skicka e-postmeddelande till kundtjänsten, och du kan då vänta dig svar inom 24 timmar. Du kan även ringa till det telefonnummer som står att finna på 10bets webbplats, där landskoden indikerar att det är ett bulgariskt callcenter som tar emot ditt samtal. Detta spelbolag erbjuder en kundservice som ligger i linje med dess konkurrenter, vilket i detta hänseende är positivt.

Betalningsalternativ samt uttag

Hos 10bet kan du göra insättningar med följande betalningsalternativ: Trustly, Visa, MasterCard, Maestro, Skrill, Neteller, Paysafecard, ecoPayz och banköverföring. Alla insättningar utom de som sker via banköverföring sker omedelbart och är avgiftsfria. Vid banköverföring tar transaktionen 2-3 dagar att genomföra och eventuell avgift för insättningen varierar mellan olika banker. Vissa betalningsalternativ låter dig sätta in så mycket som 50 000 euro, medan andra är begränsade till 1 000 euro. All information om insättning finner du på spelbolagets hemsida.

När du gör uttag från ditt spelkonto hos 10bet kan du använda Skrill, Neteller, ecoPayz, banköverföring, Visa, MasterCard eller Maestro. Uttag som sker via Skrill, Neteller eller ecoPayz medför en transaktionstid på 1-2 arbetsdagar, medan uttag med övriga betalningsmetoder tar 3-5 dagar att genomföra. Alla uttag är avgiftsfria.