LeoVegas påskyndar inloggning och registrering

Likt andra stora spelbolag som ComeOn och Mr Green har nu LeoVegas tagit ett rejält kliv in i framtiden. Spelbolaget har nämligen bestämt sig för att erbjuda sina spelare en påskyndad inloggnings- och registreringsprocess genom implementeringen av Bank-ID.

LeoVegas följer således den inslagna väg som Paf, Mr Green och ett mindre antal ytterligare spelbolag under det senaste åren har berett. Anledningen till att dessa spelsajter, och nu även LeoVegas, har valt att erbjuda verifiering med Bank-ID är att det underlättar och påskyndar såväl registrerings- som inloggningsprocessen för dig som spelare.

leovegas bankid

Fördelarna med registrering och inloggning via BankID

Fördelarna med att öppna konto och logga in via BankID är påtagliga:

 

  • Smidig identifiering. Spelbolag som LeoVegas behöver verifiera din identitet innan du tillåts göra ett uttag från ditt konto hos dem. Tidigare har detta medfört att du behövt tillhandahålla inskannade bilder eller foton på identitetshandlingar och andra dokument. Genom att använda Bank-ID behöver du inte längre göra detta, vilket innebär att identifieringsprocessen nu är betydligt snabbare och smidigare.
  • Snabb registrering och inloggning. Allt du behöver göra för att öppna ett konto eller logga in hos LeoVegas, utöver att skaffa ett BankID om du inte redan har ett sådant, är att ange ditt personnummer och ditt lösenord. Du ombes även ange din e-postadress och ditt telefonnummer, men dessa uppgifter används endast i samband med registreringen. När du senare loggar in behöver du inte ange denna information.

 

När du ändå besöker LeoVegas för att testa deras nya registrerings- och inloggningsprocess, får du naturligtvis inte missa deras välkomsterbjudande (om du inte sedan tidigare har ett konto): 100% bonus upp till 2 000 kr! Om du redan är medlem hos dem kan du istället botanisera bland de övriga erbjudanden som du finner på spelbolagets kampanjsida.